2304 Published Reviews

NieR Replicant ver.1.22474487139...

PS4Xbox OnePC
8.00
Bram VosApr 22, 2021
Hier en daar zijn wel wat minpuntjes, zoals het trage vertellen van het verhaal, onnodige gevechten en overspoelende zijmissies, maar als je hier doorheen komt, is NieR: Replicant een geweldige game!

BALAN WONDERWORLD

PCPS4PS5SwitchXbox OneXbox Series X
5.50
Theo WeberApr 16, 2021
Als game is Balan Wonderworld leuk, maar met name voor de kids. Voor alle anderen zal deze game vooral aanvoelen als een middelmatige theaterproductie. Eentje die in ieder geval Broadway niet gaat halen en daardoor ook snel uit het geheugen verdwijnt als straks NieR en Final Fantasy weer een vervolg krijgen.

Outriders

PS5
6.50
Remco HayesApr 08, 2021
Outriders is een lekker hoofdgerecht dat hier en daar echt wat extra smaak kan gebruiken. Zo kan de gameplay wat bijgeschaafd worden en is het verhaal allesbehalve interessant. Gelukkig blijft het lekker knallen, samen met je vrienden. De kogels, krachten en het bloed vliegen je om de oren wat toch echt wel genieten is.

The Outer Worlds: Murder on Eridanos

PCPS4Xbox One
7.00
Arran WinmaiApr 08, 2021
Murder on Eridanos is een warme afsluiting van een leuke game. Het gaf een leuke draai aan een RPG-Shooter die, eerlijk gezegd, zijn speelduur wel geleefd heeft. Detective spelen is leuk, zo blijkt maar weer. Helaas deden de makers niets om de onderhand saaie gameplay te verbeteren, waardoor we het zoveel mogelijk vermeden.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition

Switch
8.00
Chris BoersApr 08, 2021
Plants vs Zombies: Battle of Neighborville is een heerlijk totaalpakket die voor ieder wat te bieden heeft. Zowel de online Multiplayer als het PvE gedeelte zitten tjokvol content. Eigenlijk is het verbazend dat de Plants vs Zombies nu pas de overstap naar de Nintendo console gemaakt heeft. De game is familievriendelijk, vrolijk en heeft humor.

DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two

Google StadiaPCPS4Xbox One
7.50
Richard VerweijApr 08, 2021
De tweede DLC voor DOOM Eternal moet het overduidelijk hebben van het vaste stramien: demonen afknallen in arena’s onder het genot van snoeiend harde muziek. Het zoveelste nieuwe parkour-element en de paar nieuwe vijanden voelen aan alsof men bij id Software worstelde met het bedenken van écht goede toevoegingen.

MONSTER HUNTER RISE

Switch
8.50
Arran WinmaiMar 23, 2021
Al met al zijn we erg enthousiast over Monster Hunter Rise. Het is misschien niet voor iedereen, maar gamers die houden van een beetje uitdaging zullen zich uitstekend kunnen vinden in deze game. Het heeft karakter en pit. De meeste nieuwe mechanieken werken erg goed. Enkel de Rampage-modus stelde een beetje teleur. En hopelijk is die wat beter met vrienden!

Harvest Moon: One World

Switch
7.00
Chris BoersMar 19, 2021
Zo hinkt One World een beetje op twee gedachten: het boerenbedrijf is eigenlijk net niet gevarieerd genoeg, terwijl het exploreren en de bijbehorende verhaallijn te vaak onderbroken wordt om te blijven boeien. De opblaasbare boerderij is een uitstekende toevoeging, en met een wat interessanter uitgewerkte open wereld was dit echt een schot in de roos geweest.

Monster Energy Supercross - The Official Videogame 4

Google StadiaPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X
3.00
Roy RijsdijkMar 18, 2021
Waarom heeft Milestone deze game toch gemaakt? Daarop kan ik maar één antwoord bedenken: soms komt een game uit die de lat zo laag legt, dat het als schoolvoorbeeld dient voor hoe het niet moet. Ook daarvan leren we met zijn allen en dat is prima, zolang je er als gamer maar geen geld voor neerlegt.

Capcom Arcade Stadium

Switch
8.00
Rox van der HelmMar 06, 2021
Je krijgt simpelweg het beste van twee werelden: sterke en verslavende titels met de keuze om alles te doen zoals jij dat wilt. Daarbij raak je bovendien niet blut en hoef je nooit de angst te hebben dat je iets niet uit kunt spelen. Want je kunt al die toffe titels gewoon uitspelen en zo lang de tijd nemen als je zelf wilt. Capcom, bedankt!

BRAVELY DEFAULT II

Switch
8.00
Chris BoersMar 05, 2021
Bravely Default II schurkt in veel elementen dicht aan tegen het origineel. Daarbij is zelfs geprobeerd het 3D effect van de 3DS te recreëren en dat is wat ons betreft prima gelukt. De verbeterde hardware staat een flinke grafische upgrade toe en dat biedt Bravely Default II dan ook: de game is gewoon prachtig.

Ghost ‘n Goblins Resurrection

Switch
8.00
Theo WeberFeb 23, 2021
De game is namelijk behoorlijk uitdagend, zelfs op de ‘easy’ moeilijkheidsgraad. De talloze wapens en magische aanvallen helpen je gelukkig goed op weg en de komst van een (lokale) co-op modus maakt je tocht naar de hel alleen maar interessanter!

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

PCPS4PS5Xbox OneXbox Series X
6.00
Rox van der HelmFeb 19, 2021
Werewolf: the Apocalypse - Eartblood is wellicht een game waar je nog niet van gehoord had en het valt te begrijpen waarom. Het voelt aan als een oud spel en we raden het dan ook niet per se aan om te kopen. Tóch is het wel zo dat als je een keer op zoek bent naar hersenloos vermaak en bijvoorbeeld op zoek bent naar een spel om in de huid te kruipen van een wolf, je dan best deze titel uit de budgetbak kunt plukken.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Switch
8.00
Theo WeberFeb 10, 2021
Verder is er iets vreemds aan de hand met de coop, waarvan Nintendo duidelijk weet hoe het moet. Waar je de hoofdgame namelijk volledig online in coop kunt spelen met maximaal vier spelers, kan dat bij Bowser's Fury alleen offline met twee spelers.

Little Nightmares II

PS4
8.50
Theo WeberFeb 08, 2021
Tarsier Studios heeft met Little Nightmares 2 een geslaagde opvolger neer weten te zetten die een aantal dingen minstens net zo goed als het eerste deel doet en daar soms bovenuit weet te stijgen. De game houdt je op het puntje van je stoel aan de buis gekluisterd vanaf het eerste moment en laat je een paar keer flink rillen met de bekende elementen.

Persona 5 Strikers

PCPS4Switch
9.00
Koen van RijsoortFeb 08, 2021
Hoe krijgen de makers het voor elkaar? Persona 5 scoort gewoon weer! Persona 5 Strikers biedt een meer gestroomdlijnde, andere soort ervaring dan Persona 5, maar dit spel wint je over door de geslaagde, originele combinatie van het actievolle real-time strategy vechtsysteem en de heerlijke Persona 5 aankleding.

RIDE 4

PS4
6.50
Chris BoersFeb 08, 2021
Ride 4 is een racer voor de echte die-hard racer die eigenlijk al heel goed kan racen. Voor hen biedt de game een prima race ervaring, mits ze kunnen leven met AI die zijn eigen plan trekt. Arcade racers of beginnende racers hebben bij Ride 4 eigenlijk niets te zoeken.

The Pathless

PS5
7.50
Theo WeberFeb 08, 2021
The Pathless brengt dan ook niks nieuws en dat wat de game brengt wordt als een vastgelopen plaat herhaald. Dat betekent alleen niet dat de game slecht is. Integendeel, de game is er een om van te smullen!

MXGP 2020 - The Official Motocross Videogame

PS5Xbox Series XPCPS4Xbox One
7.50
Chris BoersFeb 08, 2021
MXGP 2020 is een flinke stap voorwaarts en een aanrader voor racefans die eens iets anders willen dan de gladde circuitracers. De game is niet makkelijk, maar met tact en techniek ligt een eerste plaats binnen handbereik. Voor de MXGP fans is het leuk om de strijd aan te gaan met de groten der aarde op motorrace-gebied.

Destruction Allstars

PS5
5.00
Roland JanssenFeb 08, 2021
Als kers op de taart vond Lucid Games het dan ook nog eens nodig om Destruction Allstars vol te proppen met microtransacties. Waar in essentie dus niet veel mis mee is, maar wel als je content achter een paywall gaat zetten terwijl er al een tekort aan content is.

Immortals Fenyx Rising: A new god

PS5
7.50
Theo WeberFeb 05, 2021
Met nog twee pakketten op komst, waarvan de eerstvolgende, Myths from the East, een nieuwe mythologie aanboort, belooft Immortals veel, maar er is ook nog veel te doen. Hopelijk krijgt de nieuwe content meer balans tussen vechten en puzzelen met nieuwe omgevingen. Voor nu is dit zeker een aanrader voor fans van uitdagend puzzelwerk.

HITMAN 3

PS5
8.00
Stefan StuursmaJan 19, 2021
Hoewel Hitman 3 niet voor iedereen zal zijn, kan de echte creatieveling hier zijn hart ophalen. Want hoewel er end-credits in de game zitten, kun je in Hitman 3 moorden tot je er zelf dood bij neervalt.

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Switch
7.50
Chris BoersJan 07, 2021
Groot voordeel is dat Fitness Boxing geen extra apparatuur nodig heeft. Een Switch met Joycons is voldoende. Dat die joycons niet altijd even accuraat je bewegingen registreren moet daarbij wel op de koop toegenomen worden. Wil je dus dit jaar positief starten met een sportieve game maar is de Ring Fit nog steeds overal uitverkocht, dan is Fitness Boxing een prima alternatief.

Twin Mirror

PCPS4Xbox One
6.50
Chris BoersDec 22, 2020
De technische hickups zijn nergens gamebreaking, maar verstoren wel de flow van het verhaal. Daardoor is Twin Mirror niet het beste wat DontNod ooit gebracht heeft. Kan je door de beperkingen heen kijken heb je geen bezwaar tegen het gebrek van echte keuzes, dan is Twin Mirror een prima game.

Puyo Puyo Tetris 2

Switch
7.50
Theo WeberDec 18, 2020
Ondanks de mindere modus is Puyo Puyo Tetris 2 een game die alle puzzelfanaten in huis moeten hebben, of het nou op de Switch, Xbox One, Series X/S of PlayStation 4 of 5 is. De game combineert het beste van twee werelden in één grote verzameling leuke (en verslavende) modi, maar biedt de games ook los aan.