EnternityGR

@enternity-gr

144 Published Reviews

BALAN WONDERWORLD

Xbox Series XPCPS4PS5SwitchXbox One
6.50
Χρήστος ΧατζησάββαςApr 06, 2021
Σε ποιους απευθύνεται, εν τέλει, το Balan Wonderworld; Όσοι αναζητούν το επόμενο μεγάλο platformer, μάλλον δε θα εντυπωσιαστούν ούτε από τον σχεδιασμό των πιστών, ούτε από τους μηχανισμούς αλλά ούτε κι από τη δυσκολία. Το νεαρότερο σε ηλικία κοινό είναι πιο πιθανό να εντυπωσιαστεί και να θέλει να περάσει χρόνο με το παιχνίδι, ενώ αν ένας γονιός αποφασίσει να πιάσει δεύτερο χειριστήριο τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως θα περάσουν ένα όμορφο σαββατοκύριακο παρέα.

Maquette

PCPS4PS5
6.00
Ντίνος ΓεωργίουMar 22, 2021
Εν κατακλείδι, το Maquette είναι ένα παιχνίδι στο οποίο κάποιος θα πρέπει να επενδύσει για την ιστορία του και το πως γίνεται η αφήγηση της εξέλιξης της σχέσης ανάμεσα στον Michael και την Kenzie. Δυστυχώς όμως, δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του καταναλωτή σε ότι αφορά το κομμάτι των puzzle.

Kill It With Fire

AndroidiOSPS4SwitchXbox OnePC
7.50
Νικήτας ΚαβουκλήςMar 19, 2021
Την εποχή του κορονοϊού και της καραντίνας, το Kill It with Fire αποτελεί μία μικρή όαση, προσφέροντας την ευκαιρία να εκτονώσετε τα νεύρα σας καταστρέφοντας τα πάντα. Η γοητεία του είναι η απλότητά του. Μην περιμένετε ούτε καμπύλες μάθησης σε μηχανισμούς ούτε τίποτα. Το πόσο θα εμβαθύνετε στη χρήση κάθε μέσου είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή.

Ys IX: Monstrum Nox

PS4
8.00
Χρήστος ΧατζησάββαςMar 18, 2021
Οι λάτρεις του Ys έχουν άλλη μια ποιοτική κυκλοφορία στα χέρια τους, οι οπαδοί των action/adventure RPG έναν τίτλο που αξίζει την προσοχή τους και η Nihon Falcom ένα ακόμη αξιόλογο κεφάλαιο στη δημοφιλή σειρά.

Turrican Flashback

SwitchPS4
6.00
Νικήτας ΚαβουκλήςMar 12, 2021
Κλείνοντας, το Turrican Flashback απευθύνεται καθαρά και μόνο σε όσους είχαν ζήσει τη μαγεία της εποχής εκείνης και θέλουν να ζήσουν ξανά την εμπειρία, αυτούσια, στη σύγχρονη πραγματικότητα. Ομολογουμένως, είναι μερικά από τα κορυφαία shooters των 90s.

Werewolf: The Apocalypse - Heart of the Forest

PS4Xbox OneSwitchPC
7.00
Νικήτας ΚαβουκλήςMar 05, 2021
Το κάθε playthrough του Werewolf: The Apocalypse - Heart of the Forest θα σας κρατήσει μπροστά απο την οθόνη για περίπου τέσσερεις ώρες, ιδανική περίπτωση για να βυθιστεί κάποιος στον κόσμο του και να το πάει δίχως διακοπή. Η αλήθεια είναι ότι, αρχικά, άλλο παιχνίδι νομίζαμε πως είναι και άλλο τελικά μας προέκυψε. Στο τέλος, επιβεβαιώθηκε η γνωστή φράση, "ουδέν κακόν αμιγές καλού".

Immortals Fenyx Rising: A new god

Google StadiaPCPS4PS5SwitchXbox OneXbox Series X
7.00
Πλάτων ΠέππαςMar 04, 2021
Το A New God σίγουρα δεν αποτελεί μια προσθήκη “του ποδαριού”. Όσοι χάρηκαν το αρχικό παιχνίδι και ειδικότερα τους γρίφους του, σίγουρα θα διασκεδάσουν στις περίπου δεκαπέντε ώρες επιπλέον περιεχομένου που προσφέρει.

BRAVELY DEFAULT II

Switch
7.00
Γιώργος ΓιολδάσηςFeb 25, 2021
Το Bravely Default II είναι ένα παραμυθένιο RPG που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα κλασικά Final Fantasy του SNES. Το παραμύθι αυτό ενισχύεται με το επιτυχημένο localization και με τις φωνές αγγλικής προφοράς που σας ταξιδεύουν σε μεσαιωνικές εποχές. Έχει μία υπέροχη ιστορία που μπορεί εύκολα να κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition

Switch
8.50
Παναγιώτης ΠετρόπουλοςFeb 23, 2021
Το Dragon Quest XI S – Echoes of an Elusive Age Definitive Edition είναι μια απαραίτητη προσθήκη στη συλλογή ενός JRPG fan, ένας τίτλος που θα κρατήσει απασχολημένο τον παίκτη για περισσότερες από 50 ώρες (πολύ περισσότερες αν θέλει να κάνει τα πάντα). Έρχεται, σαφώς, με τα ψεγάδια του, όμως σε καμία περίπτωση δε θα στερήσει από τον παίκτη το υψηλής ποιότητας gameplay και story-telling που υπόσχεται το ίδιο του το brand.

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

PS4PS5SwitchPC
9.00
Γιώργος ΓιολδάσηςFeb 16, 2021
Όσοι είστε εξοικειωμένοι με το πρώτο παιχνίδι, θα ήταν προτιμότερο να αυξήσετε τη δυσκολία πρόκλησης στο hard mode. Ετοιμαστείτε για μία περιπέτεια χαλάρωσης και ηρεμίας στον όμορφο κόσμο της Ryza και πειραματιστείτε για μια ακόμη φορά με τις διάφορες συνταγές της.

Chronos: Before the Ashes

PCPS4Xbox OneGoogle Stadia
5.00
Έκτωρ ΑποστολόπουλοςFeb 15, 2021
Σε συνδυασμό με τη σχετικά υψηλή τιμή αναλογικά με τη χαμηλή του διάρκεια, θα προτείναμε να περιμένετε να το βρείτε αργότερα μέσα στο 2021 σε κάποια έκπτωση, όπου θα έχουν διορθωθεί τα όποια προβλήματα υπάρχουν με τα επερχόμενα patches. Ένα μέτριο, συμπαθητικό Souls παιχνίδι παλεύεται, αρκεί η δυσκολία της ολοκλήρωσής του να περιορίζεται μονάχα σε in-game και ηθελημένα εμπόδια.

Destruction Allstars

PS5
6.50
Νικήτας ΚαβουκλήςFeb 12, 2021
Τέλος, για το επόμενο δίμηνο, το παιχνίδι θα διατίθεται δίχως επιπλέον χρέωση για τους συνδρομητές PlayStation Plus. Είναι αν μη τι άλλο μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε αν ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

The Nioh Collection

PS5
7.00
Χρήστος ΧατζησάββαςFeb 11, 2021
Εν κατακλείδι, σε ποιον απευθύνεται το The Nioh Collection; Σίγουρα, σε όσους δεν έχουν παίξει κανένα παιχνίδι ή έχουν ασχοληθεί με ένα από τα δύο. Είναι μια φανταστική, υπέρ-πλήρης συλλογή που περιλαμβάνει όχι μόνο δύο από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια δράσης των τελευταίων ετών, αλλά και κάθε επιπλέον κομμάτι περιεχομένου που κυκλοφόρησε για αυτά.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Switch
8.00
Λεωνίδας ΜαστέλλοςFeb 10, 2021
Γυρνώντας στο αρχικό ερώτημα, το Super Mario 3D World + Bowser's Fury επιτυγχάνει τον στόχο του ως πακέτο και όχι ως μεμονωμένες εμπειρίες. Ο βασικός τίτλος μπορεί αναμενόμενα να μην έχει σύμμαχο το αίσθημα του καινούργιου και της έκπληξης σε επίπεδο μηχανισμών, όμως κατά ένα περίεργο τρόπο αντέχει στο πέρασμα του χρόνου και κερδίζει και τον πλέον δύσπιστο.

Little Nightmares II

PS5Xbox Series XPCSwitchPS4Xbox One
9.00
Γιώργος ΓιολδάσηςFeb 09, 2021
Το Little Nightmares II καλείται να σας τρομάξει για δεύτερη φορά και το καταφέρνει με πολύ εύστοχο τρόπο. Οι γρίφοι έχουν γίνει πιο πολύπλοκοι και πρωτότυποι. Η διάρκεια του παιχνιδιού είναι μεγαλύτερη πλέον, με 9-10 ώρες περίπου για τον απλό τερματισμό και με ελάχιστα cutscenes.

The Falconeer

PCXbox OneXbox Series X
7.50
Χρήστος ΧατζησάββαςFeb 02, 2021
Η υποστήριξη που έχει λάβει το Falconeer, και θα συνεχίσει να λαμβάνει, είναι άκρως εντυπωσιακή καθώς ο Sala ήδη έχει κυκλοφορήσει μικρά και μεγάλα updates που όχι μόνο διορθώνουν ή «πειράζουν»  πράγματα στο παιχνίδι (όπως η οικονομία) αλλά προσθέτουν και υλικό, δείχνοντας πόσο αφοσιωμένος είναι στο έργο του.

Sakuna: Of Rice and Ruin

PCPS4Switch
9.00
Γιώργος ΓιολδάσηςJan 29, 2021
Το Sakuna: Of Rice and Ruin είναι ένα παιχνίδι RPG που παρουσιάζει μέρος της ιαπωνική κουλτούρας και μυθολογίας, το οποίο αναπτύχθηκε από μόλις δύο άτομα. Έχουν καταφέρει να συνδυάσει με άριστη ισορροπία το 2D side-scrolling action με το 3D farming simulation.

The Medium

PCXbox Series X
8.50
Χρήστος ΧατζησάββαςJan 27, 2021
Μια μικρή σύνοψη για το τέλος. Το The Medium είναι κινηματογραφικό, έχει μια ώριμη και ενδιαφέρουσα ιστορία να αφηγηθεί και ο μηχανισμός Dual Reality -μαζί με όλα τα παρελκόμενα- δείχνει πως έχει να δώσει πολλά αν αξιοποιηθεί με φαντασία και εφόσον υπάρχει ελευθερία στο μπάτζετ.

Remothered: Broken Porcelain

PCPS4SwitchXbox One
2.00
Νικήτας ΚαβουκλήςJan 26, 2021
Το Remothered: Broken Porcelain μοιάζει με το κουνουπίδι που βάζουν στο πιάτο παιδιού 5 ετών. O reviewer πρέπει αναγκαστικά να ασχοληθεί για να μπορέσει να έχει γνώμη, το μικρό παιδί αν δεν φάει δεν θα πάρει το παγωτό που του έταξαν οι γονείς του.

Surgeon Simulator 2

PC
3.00
Δημήτρης ΒασιλάκηςJan 26, 2021
Αν δεν βρήκατε ούτε αστείο ούτε «παιχνίδι» τον πρώτο τίτλο, δεν βλέπουμε κανένα λόγο να εκτιμήσετε τον δεύτερο. Αν πάλι σας άρεσε το πρώτο, η αλλαγή είναι πολύ μεγάλη και ίσως και να σας ξενίσει. Ίσως, τις μεγαλύτερες πιθανότητες να τις έχει ο τίτλος με κάποιους νέους παίκτες με τεράστια αποθέματα υπομονής. Ίσως πάλι και όχι.

HITMAN 3

Google StadiaPCPS4PS5Xbox OneXbox Series XSwitch
8.50
Νικήτας ΚαβουκλήςJan 25, 2021
Αν είστε διατεθιμένοι να συμφιλιωθείτε με τη φύση του, κοινώς να οπλιστείτε με τεράστιες δόσεις υπομονής, να επιδείξετε παρατηρητικότητα και κυρίως να μην το παρεξηγήστε τοποθετώντας το στην κατηγορία των action games, τότε θα έχετε βρει το παιχνίδι με το οποίο θα περάσετε δεκάδες ώρες διασκέδασης, δίχως να δυσανασχετήσετε λόγω μονοτονίας και επανάληψης.

Puyo Puyo Tetris 2

PCPS4PS5Xbox OneXbox Series XSwitch
7.00
Κωνσταντίνος ΚαλκάνηςJan 25, 2021
Εν κατακλείδι το Puyo Puyo Tetris 2 αποδεικνύεται μια καλή "επένδυση" για τους λάτρεις του είδους, με πραγματική πληθώρα περιεχομένου και επιλογών για online παιχνίδι. Να σημειωθεί πως ο γράφων γνώρισε κάποια δυσκολία να συνδεθεί σε lobbies, αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να ήταν καθαρά περιστασιακό.

Yakuza: Like a Dragon

PS5PCPS4Xbox OneXbox Series X
8.50
Χρήστος ΧατζησάββαςJan 22, 2021
Ως JRPG, είναι παιχνίδι υπομονής και συχνά καθόλου άμεσο, όμως για όποιον δεν βιαστεί και πάρει το χρόνο του, η ανταμοιβή είναι τεράστια: αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες, καλογραμμένο σενάριο, εντυπωσιακά περιβάλλοντα, βάθος μηχανισμών.

Hellpoint

PCPS4Xbox One
3.00
Παναγιώτης ΠετρόπουλοςJan 21, 2021
Ένα action RPG στο διάστημα δελεάζει και η αλήθεια είναι πως το Hellpoint έχει την ατμόσφαιρα που θα περίμενε κάποιος. Δεν μπορεί κανείς να του αρνηθεί πως έχει, όντως, ορισμένες καλές ιδέες. Στην υλοποίηση παρόλα αυτά απογοητεύει. Το παιχνίδι δυσκολεύει πάρα πολύ εξαιτίας των τεχνικών του προβλημάτων και από άποψη ιστορίας προσπαθεί ελάχιστα να εντυπωσιάσει τον παίκτη.

Nine Witches: Family Disruption

PCPS4SwitchXbox One
8.00
Νικήτας ΚαβουκλήςJan 21, 2021
Ομολογούμε ότι το ανακαλύψαμε εντελώς τυχαία και στο τέλος καταλήξαμε να λέμε ότι κρατούσαμε ένα λαχείο που μας πρόσφερε ποιοτικές ώρες διασκέδασης. Αν είστε fan των κλασσικών adventures, μην διστάσετε να το προσθέσετε στη συλλογή σας.