EnternityGR

@enternity-gr

201 Published Reviews

NBA 2K22

PS5Xbox Series X
8.50
Δημήτρης ΚαρέτσοςSep 17, 2021
Εν τέλει, η Next Gen έκδοση του NBA2K22 συνεχίζει από εκεί μου έμεινε η περυσινή έκδοση. Παρόλο που θεωρητικά ο χρόνος development ήταν φέτος λιγότερος (το 2K21 κυκλοφόρησε μέσα Νοέμβρη ενώ το 2K22 10 Σεπτέμβρη), οι άνθρωποι της 2K έκαναν αρκετές αλλαγές, προσθήκες και βελτιώσεις. Το αν όλα αυτά αξίζουν για να αποκτήσει κανείς τη νέα έκδοση είναι κάτι που ο καθένας ξεχωριστά θα σταθμίσει.

Lost Words: Beyond the Page

PCPS4SwitchXbox One
7.50
Νικήτας ΚαβουκλήςSep 13, 2021
Ο εικαστικός τομέας ντύνει αξιοπρεπώς το παιχνίδι. Τα γραφικά χαρακτηρίζονται από τόση αφέλεια όση έχουν και οι παιδικές σκέψεις. Η μουσική σύνθεση αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την πληθώρα συναισθημάτων που δημιουργούνται. Η χαρά και η λύπη, όντως απέχουν ελάχιστα μεταξύ τους και το ηθικό δίδαγμα είναι, "πέρνα όσο πιο πολλές στιγμές μπορείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, γιατί δεν θα μπορούν να είναι κοντά σου για πάντα¨.

WarioWare: Get It Together!

Switch
8.00
Έκτωρ ΑποστολόπουλοςSep 09, 2021
Το WarioWare: Get It Together! παραμένει ένα παιχνίδι για εκείνους που αναζητούν κάτι διαφορετικό, χρωματιστό και ιδιαίτερο με όλη τη σημασία της λέξης. Πρόκειται για τον τίτλο που ξεχωρίζει στην βιβλιοθήκη του Nintendo Switch και που θα προσφέρει απλόχερα μικρές αλλά ισχυρές δόσεις διασκέδασης, παρουσιάζοντας όμως παράλληλα την πιο σύνθετη και πολύπλοκη έκδοση της σειράς WarioWare έως σήμερα.

Legend of Mana

PS4Switch
7.00
Έκτωρ ΑποστολόπουλοςSep 08, 2021
Αν ανήκετε στους gamers που θέλουν να ασχοληθούν με παλαιότερα παιχνίδια που είχαν μία σημαντική πορεία στον κόσμο των video games, το Legend of Mana Remastered προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία για να μεταμορφώσει την περιήγηση στον κόσμο του Fa'Diel σε κάτι όμορφο και διασκεδαστικό, κουβαλώντας όμως στις πλάτες του και κάποια στοιχεία που μοιάζουν λίγο σκονισμένα και ξεπερασμένα.

Tales of Arise

PCPS4PS5Xbox OneXbox Series X
8.50
Παναγιώτης ΠετρόπουλοςSep 08, 2021
Η μετάβαση αυτή της σειράς Tale είναι ένα πολύ σίγουρο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Το Tales of Arise είναι αδιαμφισβήτητα το ομορφότερο της σειράς, μην αφήνοντας τεχνικά προβλήματα να βλάψουν ούτε στο ελάχιστο την εμπειρία του παίκτη. Η ιστορία του είναι δυνατή με όμορφο χτίσιμο των χαρακτήρων του και τα bosses που συναντάμε έχουν και αυτά τον δικό τους σημαντικό αντίκτυπο.

NEO: The World Ends With You

PCPS4Switch
8.00
Χρήστος ΧατζησάββαςSep 07, 2021
Η στιγμή της αλήθειας, λοιπόν: τόσα χρόνια αργότερα, το πολυπόθητο sequel ήρθε, όμως πώς τα πήγε; Η γενική ιδέα είναι ολόιδια με του προκατόχου του, δηλαδή το Reapers’ Game, τα Pins, τα Noise και η Shibuya, με μικρές αλλαγές στη φόρμουλα. Ξεκάθαρα, όσοι διασκέδασαν με το πρώτο παιχνίδι θα λατρέψουν και το δεύτερο.

Aliens: Fireteam Elite

PCPS4Xbox OnePS5Xbox Series X
6.00
Κωνσταντίνος ΚαλκάνηςSep 03, 2021
Έχοντας αναφέρει τα παραπάνω, βέβαια, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι η όποια διασκέδαση προσφέρεται εδώ σε συνολική διάρκεια είναι μικρή. Μετά από κάποιες ώρες, όσα προσφέρονται είναι απλά λίγα, και γίνεται ένα μικρό διάλειμμα όταν χρειάζεται κανείς μια «δόση» δράσης. Έχει Pulse Rifles, Xenomorphs και φλογοβόλα, και ορισμένες φορές είναι αυτό που χρειάζεται.

King's Bounty II

PCPS4SwitchXbox One
7.00
Νίκος ΠαπακωνσταντινουSep 02, 2021
Ελπίζουμε οι αλλαγές που φέρνει το sequel-reboot να μην αποξενώσουν τους βετεράνους παίκτες, αλλά και να τραβήξουν νέους, ώστε να έχει η 1C την ευκαιρία να μας δώσει κάτι ακόμα καλύτερο στο μέλλον. Αν μη τι άλλο το King’s Bounty II προσπαθεί να είναι κάτι περισσότερο από ένα niche game για λίγους.

No More Heroes 3

Switch
8.00
Χρήστος ΧατζησάββαςAug 31, 2021
Αφού… πέσουν οι παλμοί και σβήσει το Beam Katana, για ποιον προορίζεται το No More Heroes III; Θα το απολαύσουν οι φίλοι των hack and slash, που θέλουν μια πρόκληση κι ένα παιχνίδι που παρότι μοιάζει απλοϊκό σε θέμα χειρισμού έχει μεγάλο βάθος και συνέργεια μηχανισμών, με το αστείρευτο στιλ του να είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Από το εκπληκτικό soundtrack και τα πανέμορφα γραφικά έως το διαρκές χιούμορ και τις ακραία βίαιες σκηνές, είναι κάτι που πρέπει να ζήσει κανείς για να το απολαύσει πλήρως.

Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster

PCPS4Switch
7.50
Γιώργος ΓιολδάσηςAug 27, 2021
Το Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Έχει βέβαια ορισμένους μηχανισμούς που δείχνουν την ηλικία του, οι οποίοι θα μπορούσαν να βελτιωθούν για τη διευκόλυνση του παίκτη. Εάν είστε τύπος που του αρέσουν τα δύσκολα, τότε ο συγκεκριμένος τίτλος μπορεί να είναι από τα καλύτερα RPG που έχετε παίξει ποτέ. - See more at: http://www.enternity.gr/Article/Games/Reviews/Shin-Megami-Tensei-III-Nocturne-HD-Remaster-Review/69340.html

Golden Force

PCPS4SwitchXbox One
8.00
Ντίνος ΓεωργίουAug 25, 2021
Εν κατακλείδι, η Superbird Games κατάφερε να δημιουργήσει ένα διασκεδαστικό και παράλληλα απαιτητικό παιχνίδι με γραφικά pixel art, τα οποία φέρνουν νοσταλγία στους λάτρεις των retro-style. Το Golden Force προσκαλεί νέους και παλαιάς σχολής gamers σε μια μοναδική εμπειρία.

Tropico 6 - Nintendo Switch Edition

Switch
7.00
Έκτωρ ΑποστολόπουλοςAug 24, 2021
Από την άλλη το Tropico 6 δε προσπαθεί να κρύψει ποτέ του ότι όντως πρόκειται για ένα ποτπουρί από Strategy και Micro Management μηχανισμών, προσπαθώντας μάλιστα να συντηρήσει την κληρονομιά του franchise. Αυτό που δε μπορεί να κρυφτεί είναι οι θυσίες που έγιναν στο port της Nintendo Switch έκδοσης, ένα port που σε συνδυασμό με τη τιμή του, είναι δύσκολο να το προτείνει κάποιος αντί των υπολοίπων εκδόσεων. Παρ’ όλα αυτά, εάν επιθυμεί κάποιος να ζήσει την εμπειρία του δικτάτορα ξαπλωμένος στο κρεβάτι του ή επειδή έχει το Nintendo Switch ως βασική κονσόλα, το Tropico 6 έχει να δώσει άπειρες ώρες υλικού.

GENSOU Skydrift

PS4SwitchPC
4.00
Παναγιώτης ΠετρόπουλοςAug 23, 2021
Οι fans των anime θα εκτιμήσουν το ύφος, αλλά και το ταιριαστό soundtrack του παιχνιδιού με ένα μικρό παράπονο για το υπερβολικά φτωχό voice-acting. Οι μικρότερης ηλικίας παίκτες θα περάσουν διασκεδαστικά το χρόνο τους, δεδομένου ότι δεν έχουν την επιλογή να παίξουν Mario Kart.

Sanity of Morris

PCPS4Xbox One
5.00
Χρήστος ΧατζησάββαςAug 20, 2021
Στο κομμάτι της παρουσίασης, δηλαδή γραφικά, ερμηνείες και μουσική, τα πράγματα είναι εξίσου μέτρια. Οι μοναδικοί ίσως που πραγματικά θα απολαύσουν το παιχνίδι είναι οι αθεράπευτα φανατικοί με το είδος της επιστημονικής φαντασίας, καθώς στην πλοκή υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα κομμάτια ενώ η σύντομη διάρκειά του το καθιστά ιδανικό παιχνίδι «του Σαββατοκύριακου».

NHL 21

PS4Xbox One
8.00
Έκτωρ ΑποστολόπουλοςAug 18, 2021
Μία τέτοια ανισορροπία μπορεί να αλλάξει μονάχα με δύο τρόπους. Με μία συγκλονιστική αναβάθμιση της σειράς NHL σε όλους τους τομείς που θα κάνει τον κόσμο να τρέξει να το αγοράσει day one, ή μέσω μίας αλλαγής στη διανομή του παιχνιδιού είτε από άποψης τιμής, είτε από άποψη κυκλοφορίας σε subscription services. Το μαχαίρι και το καρπούζι βρίσκονται ξεκάθαρα στα χέρια της ΕΑ.

Die Young

PS4PC
7.00
Δημήτρης ΒούρδαςAug 16, 2021
Συνοπτικά, το Die Young μπορούσε να είναι ένας πραγματικά σπουδαίος τίτλος. Ο τρόπος που καταφέρνει να συνδυάζει έναν εντυπωσιακά φτιαγμένο κόσμο με πολλές επιλογές με ένα καθαρό survival genre, είναι πραγματικά σπάνιος και αξίζει της προσοχής, παρά τα προβλήματα με το σενάριο, ή στην περίπτωση του PS4, με τα αρκετά τεχνικά προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση όσοι ασχολούνται με τίτλους τέτοιου είδους, δύσκολα θα βρουν μία καλύτερη πρόταση, ενώ η ποιότητα του θα πείσει και αρκετούς διστακτικούς.

SAMURAI WARRIORS 5

PCPS4SwitchXbox One
6.50
Έκτωρ ΑποστολόπουλοςAug 13, 2021
Με τα αρνητικά και τα θετικά του, το Samurai Warriors 5 είναι ένα τίμιο παιχνίδι. Όσοι αρέσκονται σε hack-n-slash και mysou εμπειρία θα βρουν εδώ τη γνωστή τους Ιθάκη. Όσοι από την άλλη δεν βρήκαν ποτέ τον λόγο για να ασχοληθούν με τον φρενήρη αλλά και λίγο μονότονο ρυθμό της σειράς Warriors, δύσκολα να πειστούν να αλλάξουν άποψη με την φετινή κυκλοφορία.

F1 2021

PCPS4PS5Xbox OneXbox Series X
8.00
Πλάτων ΠέππαςAug 10, 2021
Εν κατακλείδι, όπως και κάθε χρονιά έτσι και φέτος η κυκλοφορία της Codemasters, υπό τη σκέπη της EA πλέον, δεν απογοητεύει. Οι βελτιώσεις είναι μικρές μα σημαντικές και η υποστήριξη Ray Tracing από την κατά τα άλλα ξεπερασμένη EGO Engine δίνουν στο τεχνικό κομμάτι του τίτλου μια ανάσα ζωής. Η διατήρηση των καλών στοιχείων βέβαια του οδηγικού μοντέλου είναι εξίσου σημαντική.

Tennis World Tour 2 - Complete Edition

Xbox Series XPS5SwitchPCPS4Xbox One
2.00
Δημήτρης ΒασιλάκηςAug 09, 2021
Τι αλήθεια να πούμε ως κατακλείδα για ένα παιχνίδι, που ουσιαστικά δεν παίζεται; Που δεν επιτρέπει στον παίκτη να χαρεί το πανέμορφο άθλημα του tennis; Ειλικρινώς τίποτα, παρά να συλλογιστούμε με νοσταλγία την εκπληκτική σειρά Top Spin και το υπέροχο Virtua Tennis των προηγούμενων γενεών. Και να κλάψουμε.

King of Seas

PCPS4SwitchXbox One
5.00
Δημήτρης ΒούρδαςAug 06, 2021
Συνοπτικά, το King of Seas είναι μία πολλά υποσχόμενη προσπάθεια, η οποία όμως προδίδεται από τις επιλογές των δημιουργών του, κυρίως στον τομέα της ιστορίας, αλλά και των μηχανισμών του. Παρόλα αυτά, το ελάχιστο μέγεθός του και η χαμηλή του τιμή ίσως πετύχουν να προσεκλύσουν αρκετούς νέους παίκτες και τότε μία δοκιμή μάλλον δεν θα τους αφήσει λυπημένους.

Mass Effect Legendary Edition

PCPS4Xbox One
10.0
Ηλίας ΠαππάςJul 28, 2021
Μέσα από το πέρασμα του χρόνου, τα αρχαϊκά συστήματα και ενίοτε τον απλοϊκό σχεδιασμό, το Mass Effect Legendary Edition περνάει αλώβητο και επαναφέρει στη μοντέρνα εποχή όλα όσα το κάνουν ξεχωριστό, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι, πλέον, μία από τις κλασικές στιγμές στην ιστορία της βιομηχανίας, ικανή να μας προσφέρει μετά από δεκατρία χρόνια ένα ταξίδι που είναι απόλυτα μοναδικό.

Where the Heart Leads

PS4
6.00
Κωνσταντίνος ΚαλκάνηςJul 27, 2021
Σε γενικές γραμμές το Where The Heart Leads είναι πραγματικά ιδιαίτερο, τόσο με την θεματολογία του, όσο και με το πώς αυτή έρχεται στη ζωή μέσα από τις οθόνες. Η ιστορία που αφηγείται μπορεί να θεωρηθεί βαρετή, αλλά μέσα της κρύβει σημεία που θα κάνουν τους περισσότερους να αναγνωρίσουν κομμάτια του εαυτού τους, και να βρουν μια διαφορετική οπτική μέσα από αυτό. Πολύ δυστυχώς όμως, ο ισομετρικός και σχεδόν σουρεαλιστικός κόσμος του χρειάζεται πολλά περισσότερα για να γίνει λίγο πιο ελκυστικός.

Little Kite

SwitchPC
6.00
Νικήτας ΚαβουκλήςJul 21, 2021
Το Little Kite προσπαθεί να αφηγηθεί μια ιστορία της σύγχρονης καθημερινότητας, ένα ανθρώπινο δράμα, περνάει πολλά και σημαντικά μηνύματα, όμως δεν κατορθώνει να ξεχωρίσει προσφέροντας κάτι ξεχωριστό, κάτι που δεν έχουμε παρακολουθήσει σε δεκάδες ταινίες και σήριαλ, κάτι που δεν έχουμε διαβάσει σε αμέτρητες ειδήσεις.

Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack

PCPS4Switch
8.50
Γιώργος ΓιολδάσηςJul 20, 2021
Το Atelier Mysterious Trilogy Deluxe Pack θα σας κρατήσει συντροφιά για 100 περίπου ώρες και, αν εμβαθύνετε στον κάθε τίτλο, μπορεί ο χρόνος αυτός να διπλασιαστεί. Τεχνικά είναι πολύ καλό χωρίς την παρουσία frame drops και με γρήγορους χρόνους φόρτωσης. Η σειρά Atelier είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία video game που συνδυάζει crafting και RPG και όσο περισσότερο παίζετε τόσο πιο πολύ σας ελκύει.

Necromunda: Hired Gun

PCPS4PS5Xbox Series XXbox One
3.00
Κωνσταντίνος ΚαλκάνηςJul 19, 2021
Εν τέλει, το Hired Gun θα μπορούσε να είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, αλλά οι επιλογές της ομάδας ανάπτυξης είναι αυτές που δεν το αφήνουν να λάμψει. Οι ιδέες και η προσέγγιση α λα DOOM είναι ευπρόσδεκτη, και τι πιο ταιριαστό από το σύμπαν του Warhammer 40K για τους παίκτες να τα ισοπεδώσουν όλα στο όνομα του Αυτοκράτορα; Λείπουν πολλά κομμάτια όμως για να μπορέσει να «δέσει» το σύνολο.